50 feletti internetezők 2. házibulija: filmek

2009. október 16. · Kategória: Házibuli 

Fotópanoráma

Megnyitó

“Versenyben az idővel” – Digitális emlékkönyvíró pályázat eredményhirdetése

Nagy Bandó kabaré

Bódi Magdi koncert

Táncbemutató

Program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország program keretében valósult meg.
emagyarorszag

Fergeteges buli és díjeső 50 felettieknek

2009. augusztus 28. · Kategória: Dokumentumok, Házibuli, Hírek / Felhívások 

hazibuli_1832009. augusztus 27-én rendezte meg az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum) az 50 feletti internetezők második házibuliját. Itt adták át a “Versenyben az idővel” digitális emlékkönyvíró pályázat döntőseinek díjait. A műsorban kirobbanó sikert aratott Nagy-Bandó András és Bódy Magdi. A disco-t Fabula szolgáltatta. Az est támogatója volt a Miniszterelnöki Hivatal, az eMagyarország Centrum, a Korhatár Magazin, a D-Link Magyarország KFT, a Richter Gedeon RT, a hangoskonyv.hu és a PC-sugó voltak.
Tovább

Előzetes a Duna Híradóban: 50+ internezetők házibulija

2009. augusztus 28. · Kategória: Dokumentumok, Házibuli, Hírek / Felhívások 

Egy órával a fergeteges phone tracker online házibuli kezdete előtt a Duna Tv számolt research paper research paper be az 50 feletti internetezők 2. házibulijáról, bemutatva a Versenyben az Idővel digitális emlékkönyv pályázat két döntősét, gps tracker web sms Gubicza Ilonát és cell phone tracker id. http://smstrackeronline.com/ Nika Györgyöt.


gps gprs rastreador online sms tracker localizador chip rastreo
2009. augusztus 27.

Program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország program keretében valósult meg.
emagyarorszag

Internetet minden generációnak!

2008. szeptember 19. · Kategória: Házibuli 

Az internet elterjesztése iránt elkötelezettek és az 50 feletti internetezők első házibulija
2008. május 17. Millenaris, Teátrum

Május 17-én ünnepeljük az Információs Társadalom Napját. Reméljük, hogy Önnel együtt.

E nap azoknak az ünnepe, akik hisznek abban, hogy az internet révén a világ jobban megismerhető, kényelmesebben belakható, nyíltabb, szabadabb és demokratikusabb lesz.

De szeretnénk felhívni e napon arra is a figyelmet, hogy Magyarországon a társadalom többsége még nem rendelkezik internet-eléréssel, informatikai készségekkel. A magyar társadalom kisebb, szerencsésebb, gazdagabb része fér hozzá ehhez az életminőség-növelő eszközrendszerhez.

Az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum) kezdeményezésére és tagszervezetei támogatásával Magyarországon is zajlanak az e-Befogadás évének eseményei. Az e-Befogadás mozgalom azt célozza, hogy a már Internet-használók segítsék, bátorítsák, képezzék azokat, akikhez még nem jutott el a digitális írástudás.

Ezért szeretnénk meghívni egy előzmény nélküli rendezvényre azokat, akik tesznek azért, hogy a digitális írástudással minden honfitársunk élhessen. Hívjuk azokat, akik támogatják az e-Befogadás és az Információs Társadalom elterjesztésének eszméjét, egy modern Magyarország megteremtését. Hívjuk az informatikusokat, távközlésieket, tanárokat, mentorokat, könyvtárosokat, segítőket, fejlesztőket, újságírókat, barátainkat. És főként hívjuk a példamutató embereket, akik reprezentánsai a legkisebb felhasználó csoportnak, az 50 év feletti internetezők csoportjának.

Egy résztvevő véleménye