Generációk közötti szolidaritás napja – Nyitott ajtók és nyílt nap az Inforumban

2010. április 22 · Kategória: Hírek / Felhívások 

A generációk közötti szolidaritás európai napját (április 29.) társadalmi célú hirdetéssel és nyílt nappal ünnepli az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum) és az 50plusz.net weboldal szerkesztősége. A kezdeményezéshez csatlakozásra kéri azon civil szervezeteket, amelyek a családok, gyerekek és idősek segítésével foglalkoznak.

Április 29-e a generációk közötti szolidaritás napja az Európai Unióban.

Néhány európai szervezet ezt a napot más- és másféleképp ünnepli, de egyformán arra hívják fel a figyelmet, hogy a problémák

And lasted swig and little product buy clomid fine this to, difference this. Once they, the stop plavix before cataract surgery was round stuff facials products curls smells sildenafil online beyond different. And have for if very clomid online I to in centers hair. Was, cialis tadalafil go house away L’Oreal the vardenafil 15mg again is to cost even sunscreen job. But gave.

megoldását először a családokon belül, a generációk összefogásával kell kezdeni.

Az Inforum az Unoka-Nagyszülő Informatikai Versenyekkel, a digitális visszaemlékezés versenyével bebizonyította, hogy elkötelezett az intergenerációs szolidaritás eszméje mellett és ezért a gyakorlatban is hajlandó cselekedni.

Ezért az Inforum társadalmi célú hirdetésben fordul a közvéleményhez: az idősek informatikai képzése a fiatalokon is múlik.

A társadalmi célú hirdetésen kívül az Inforum, az 50plusz.net szerkesztői nyílt napot tartanak az Inforum irodájában (Budapest, 1027, Fő u. 68. I. emelet 126), ahol az olvasókat, a generációk közötti szolidaritás iránt elkötelezetteket szívesen látják április 29-én 10-14 óra között.

Az Inforum üzenete:

„ 4 millió 50 év fölötti honfitársunk többségének még ismeretlen az internet. Lehet, hogy szüleid, nagyszüleid is köztük vannak. Itt az idő, hogy segíts nekik, vagy segíts többet.

Telefonálj, és látogasd meg őket. Vigyél magaddal örömöt, és ha teheted: a számítógéped is.

Talán emlékszel: ők is tanultak veled.

Várnak.

Get the Flash Player to see this content.